HotStone Massage

De 5 voordelen:

spierpijn.jpg
lichaam en geest.jpg
relax.jpg

Helpt spierspanning en pijn te verlichten

Warmte wordt allang gebruikt om spierspanning en pijn te verlichten.  Het helpt de bloedtoevoer naar het getroffen gebied te vergroten, verminderd spierspasmen en helpt de flexibiliteit en het bewegingsbereik te vergroten.

Goed voor lichaam en geest

Een hotstone-massage is een geweldige manier om de effectiviteit van uw massage te verbeteren. Dankzij de warmte zullen de spieren een diepere staat van ontspanning vinden, waardoor er dieper ingewerkt kan worden op de pijnen. 
En de heerlijke warmte die uw lichaam ervaart, zal ook uw geest helpen ontspannen. Stress en angst worden snel vergeten.

Verminderd stress en angst

Massagetherapie in het algemeen kan effectief bijdragen tot stressverlichting. En de combinatie van een rustgevende massage en de warmte van de stenen doet stress helemaal vervagen. De lichte druk van de warme stenen wordt als rustgevend ervaren. Bovendien helpt een hotstone massage ook helpen bij symptomen van depressie en angst.

slaapweetjes.jpg
boost immuun.jpg
20191229_165954.jpg

Je slaap verbetert

Massage helpt de slaap te verbeteren. Pijn of angstige gedachten verstoren namelijk de slaap. Regelmatige massage helpt deze symptomen in de loop van de tijd tot een minimum te beperken.

Boost je immuunsysteem

Een hotstone massage is een van de meest effectieve manieren om de symptomen van auto-immuunziekten te behandelen. Deze vorm van massagetherapie kan aangewezen zijn om pijnlijke symptomen geassocieerd met fibromyalgie, lupus, reumatoïde artritis en andere auto-immuunziekten te verlichten (raadpleeg steeds een arts).

TARIEF

30 min: € 40,00 (rug, nek, schouders)
60 min: € 60,00 (volledige massage achterkant)
90 min: € 80,00 (uitgebreide massage voor- en achterkant)