Energetic Soundtouch Therapie

Een op maat gemaakte behandeling

Energetic Soundtouch is een therapie waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest.  Deze behandeling werkt ontspannend, is diepgaand en stimuleert verschillende lagen van het lichaam en de geest.

Het werkt in op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam. Je krijgt een totaal therapeutisch effect wanneer er met energie gewerkt wordt door middel van klank en trilling in de aura, op de chakra's, op de meridianen en de reflexpunten.

Er wordt gebruik gemaakt van tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen en stemvorken.  Tijdens een Energetic Soundtouch behandeling kan er gebruik gemaakt worden van technieken zoals BSR (Body Stress Release), BDR (Body Drum Relax, ERT (Energetic Release Technique) om iets te kunnen bewerkstelligen wat zich dieper in het lichaam bevindt. 

De behandelingen die tot de Energetic Soundtouch Therapie behoren zijn: klankschaalbehandeling, chakrabehandeling, meridiaanbehandeling, fonoforese die kunnen gecombineerd worden met technieken.

INFO:

Deze behandelingen werken ondersteunend in een proces en zijn geen vervanging voor een doktersbezoek.

Tarief:

1u - € 55,00

1,5u - € 75,00

2u - € 95,00

img_4156_edited.jpg

Energetic Soundtouch

Positieve effecten van Energetic Soundtouch Therapie

De therapie kan verschillende effecten hebben, dit verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft trilling een dieptewerking voor het lichaam en de geest. Hierdoor ontstaat een betere energiecirculatie. Een diepe ontspanning en het rustgevende effect werkt snel en brengt energiebanen weer in evenwicht.


Enkele andere positieve effecten zijn:

  • vermindering van (gewricht)pijnen

  • maakt spieren los

  • meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie

  • activeren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen

  • lichamelijk en geestelijke ontspanning, meer harmonie in denken en voelen

  • meer balans op energieniveau

  • het helen van blokkades in de aura, chakra's en ziel