20200302_111919.jpg

Fonoforese

Stemvorkbehandeling

Een stemvorkbehandeling of fonoforese, is een behandeling met geluidstrillingen d.m.v. verschillende stemvorken.  Omdat de mens zelf tot in het kleinste deeltje trilling is hebben deze effect op het gehele lichaam.  De geluiden en trillingen van de stemvorken zorgen ervoor dat je dichter bij jezelf komt te staan omdat ze het lichaam eraan herinneren wat de oorspronkelijke stroming is.

Een deel van de stemvorken die gebruikt worden, sluiten aan bij de trillingen van de zeven hoofdchakra's (energiecentra) van ons lichaam. Een aantal andere stemvorken is gerelateerd aan de planeten die in onze horoscoop een rol spelen.

De stemvorken werken ieder op een ander gebied in het lichaam en hebben invloed op een psychisch en emotioneel aspect. Iedere stemvork heeft een ander effect: stimulerend en activerend, of juist kalmerend en harmoniserend.

Het is mogelijk om een stemvorkbehandeling gericht te ontvangen:

- Op ontspanning en op het harmoniseren van de chakra's: je voelt je beter in balans.    De chakra stemvorken zijn gestemd in de frequenties die bij de belangrijkste chakra´s horen en brengen zo het lichaam weer in evenwicht.

- Op de meridianen, meridianen kunnen worden gezien als kanalen die ervoor zorgen dat de levensenergie op de juiste manier door het menselijk lichaam wordt rondgestuurd. Door middel van deze kanalen, de energiebanen of meridianen, worden twaalf belangrijke organen verbonden met alle andere zintuiglijke, emotionele en fysiologische aspecten van het lichaam.

Tarief: 1u - € 65,00