Samana

Meer balans in jezelf

Als Energetic Soundtouch therapeut in Essen integreer ik een reeks technieken in combinatie met klankschaalbehandelingen om ziekten te voorkomen, te behandelen, een optimale gezondheid te bevorderen en de balans in het lichaam terug te brengen.
Een unieke aanpak.

20200302_160508.jpg
 

TER INFO

Geen enkele behandeling is vervangend voor een doktersbezoek.  Ik ben geen arts, ik kan enkel ondersteunend werken of in combinatie met uw behandelende arts. 
Bij deze behandelingen wordt er rekening gehouden worden met contra-indicaties bijvoorbeeld trombose, epilepsie, psychose, pacemaker.
Bij een zwangerschap wordt de behandeling aangepast. 
Gelieve hiervan vooraf steeds melding te maken of bij twijfel mij te contacteren.

 

Virgil

“The greatest wealth is health.”

 

Recensies

Bedankt Debbie voor de behandeling.  Supertevreden. Na lange tijd weer een goede nachtrust gehad en voel me uitgerust en ontspannen. Tot de volgende.

Linda

Bedankt lieve Debbie voor de krachtige energetisch behandeling. Het verschil is voelbaar. Je werkt vanuit je hart en met positieve intentie. Super.

Fanny

Bedankt Debbie voor de warme ontvangst en de energetisch behandeling, het voelde vertrouwd. Resultaat is heel wat negatieve energie en onrust lichter. Heel erg nodig. Dank je wel 🙏🐘

Kris Daniels

Wat een zalige ontspanning...ik heb genoten Debbie. Een klankschaalmassage raad ik iedereen aan en zeker om die te nemen bij jou.

Stephanie

 
img_4138.jpg

Beoordeling toevoegen

Voeg hier je recensie of ervaring toe.

Bedankt voor de inzending!